Functies

Verkoopmedewerker
Als verkoopmedewerker ben je hét gezicht van het TotalEnergies servicestation. Jouw gastvrijheid is bij ons onmisbaar. Je bent pas tevreden wanneer de gasten met een glimlach de shop verlaten.
Bakerymedewerker
Als bakery-medewerker ben je onmisbaar voor gasten die tijdens hun reis langskomen bij het TotalEnergies servicestation. Het is namelijk jouw taak om ze te voorzien van vers belegde broodjes, overheerlijke snacks en heerlijke koffie.
Carwashmedewerker
Als carwashmedewerker ontvang je gasten die hun auto bij jou willen laten wassen. Jij staat ze met een lach te woord en zorgt ervoor dat ze weer met een schone auto hun weg kunnen vervolgen.
Stationsmanager
Als stationsmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het TotalEnergies servicestation. Jij zorgt ervoor dat de veiligheid en plezierbeleving van onze gasten en collega’s gegarandeerd worden. Je geeft dagelijks sturing aan een divers team van collega’s en zorgt dat de commerciële doelen behaald worden.

Start je carrière bij TotalEnergies

Sta jij bekend om jouw gastvrijheid? Krijg jij energie van wisselende werkzaamheden in een dynamische omgeving? Dan is werken op een van onze servicestations wellicht iets voor jou! Wij zoeken door heel Nederland naar enthousiaste collega’s die parttime of fulltime bij ons aan de slag willen.

Collega's aan het woord

“De afwisseling in werkzaamheden en werktijden maakt dat geen dag hetzelfde is op het station. Ons doel is de gast met een lach op het gezicht zijn of haar weg te laten vervolgen.” 

Patrick van Steijn
Verkoopmedewerker

“Ik werk al vijf jaar met plezier voor TotalEnergies en ben doorgegroeid naar aankomend assistent-stationsmanager.” 

Ming Ravestein
Aankomend Assistent Stationsmanager

“Ik ben in 2012 begonnen als bakery-medewerker en ben nu bakery-manager van een de grootste servicestations. Ik vind het leuk de beste service aan onze gasten te bieden.”

Cora Hassing
Bakerymanager

Hulp nodig?

Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen. Neem dan contact met ons op.