Functies

Verkoopmedewerker
Als verkoopmedewerker zal jouw dag nooit hetzelfde zijn, want jij bent uiteraard breed inzetbaar. Elke dag hetzelfde doen, is ook maar saai toch? Jij vult je dagen met het werken achter de kassa, werken in de Bakery, de shop of jij zorgt ervoor dat het buitenterrein schoon en opgeruimd is. Een duizendpoot is er niets bij. Jij kan het veel beter!
Bakkerijmedewerker
Een dag in de bakery op een Total Engergies station bestaat uit heel veel meer dan een broodje smeren voor onze gasten. Je bent een belangrijk onderdeel van de beleving van onze gasten en de olie in de machine van een goed lopende bakery.
Carwashmedewerker
Elke autoliefhebber heeft een nachtmerrie: een vieze auto! Niets kan op tegen een net gewassen en blinkende auto. TotalEnergies vindt service en blije klanten erg belangrijk. De carwash medewerker heeft dan een hele makkelijke taak, want een schone auto zorgt voor een instant blijdschap bij de klant.
Stationsmanager
Waar onze collega’s op de vloer zorgen voor een optimale gastbeleving, borg jij die ervaring vanaf de achtergrond. Jij bent de stille kracht achter ons succes. Je bent volledig verantwoordelijk voor de omzet, de kosten en het personeel van het station.

Start je carrière bij TotalEnergies

TotalEnergies en haar dochtermaatschappijen, waaronder Servauto, zijn aan het transformeren tot dé grote speler in de energietransitie. Zonder onze oorsprong als olie- en gasbedrijf te verloochenen, zijn wij hard op weg om hernieuwbare elektriciteit, waterstof, biomassa, wind- en zonne-energie aan te bieden. Onze ambitie is meer energie, minder uitstoot (Net-Zero). Door op onze stations te komen werken kan jij ook je steentje bijdragen aan deze energietransitie!

Collega's aan het woord

"De afwisseling in werkzaamheden en werktijden maakt dat geen dag hetzelfde is op het station. Ons doel is het korte bezoek van de gast op het station zo prettig mogelijk te maken."

Patrick van Steijn
Verkoopmedewerker

"Ik ben 5 jaar in dienst bij TotalEnergies en intern doorgegroeid van verkoopmedewerker naar stationsmanager."

Ming Ravestein
Stationsmanager

“Ik ben in 2012 begonnen als Bakerymedewerker en ben nu Bakerymanager. Ik vind het leuk om met mijn team de beste service aan de gast te bieden.”

Cora Hassing
Bakkerijmanager

Hulp nodig?

Total is veel meer dan alleen een brandstofproducent. We zijn één van de grootste bedrijven op het gebied van olie- en gasproductie.