Werken bij TotalEnergies

TotalEnergies Marketing Nederland is onderdeel van TotalEnergies en biedt uiteenlopende producten en diensten op het gebied van (schone) brandstoffen, elektrisch laden, smeermiddelen, tankpassen, parkeren, pechhulp en carwash voor de particuliere en zakelijke markt en overheidsinstanties. We zijn een groeiende organisatie met daarbij de ambitie een belangrijke rol te spelen in de energietransitie.

Wordt  jij onze nieuwe collega bij Servauto Nederland B.V., de dochteronderneming van TotalEnergies Marketing Nederland die ruim 120 tankstations exploiteert.

+1000 collega's
+/-125 stations
Veel carrièrekansen

Veel doorgroeimogeijkheden

Ons motto is ‘geef gas in je carrière’! En om echt snelheid te kunnen maken, heb je natuurlijk brandstof nodig. En wie kan deze energie beter leveren dan de tankstations van TotalEnergies. Wil jij jouw carrière een energieboost geven, dan ben je bij TotalEnergies aan het juiste adres. Samen met de Talent Developer kan jij je gewenste cariere pad uitstippelen.

“Ik ben in 2012 begonnen als Bakerymedewerker en ben nu Bakerymanager. Ik vind het leuk om met mijn team de beste service aan de gast te bieden.”

Cora Hassing
Bakkerijmanager

Hulp nodig?

Total is veel meer dan alleen een brandstofproducent. We zijn één van de grootste bedrijven op het gebied van olie- en gasproductie.