Werken bij TotalEnergies

TotalEnergies Marketing Nederland is onderdeel van TotalEnergies en biedt uiteenlopende producten en diensten op het gebied van (schone) brandstoffen, elektrisch laden, smeermiddelen, tankpassen, parkeren, pechhulp en carwash voor de particuliere en zakelijke markt en overheidsinstanties. We zijn een groeiende organisatie met de ambitie een belangrijke rol te spelen in de energietransitie.

Word jij onze nieuwe collega bij Servauto Nederland B.V., de dochteronderneming van TotalEnergies Marketing Nederland die ruim 120 servicestations exploiteert?

+1000 collega's
+/-125 stations
Veel carrièrekansen

Veel doorgroeimogeijkheden

Ons motto is: geef een boost aan je carrière! Maar om écht snelheid te kunnen maken, heb je natuurlijk energie nodig. En wie kan deze energie beter leveren dan de servicestations van TotalEnergies? Wil jij jouw carrière een energieboost geven, dan ben je bij TotalEnergies aan het juiste adres. Samen met de Talent Developer kan jij je gewenste carrièrepad uitstippelen.

“Ik ben in 2012 begonnen als bakery-medewerker en ben nu bakery-manager van een de grootste servicestations. Ik vind het leuk de beste service aan onze gasten te bieden.”

Cora Hassing
Bakerymanager

Hulp nodig?

Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen. Neem dan contact met ons op.