Overzicht

Bakerymedewerker

Als bakery-medewerker ben je onmisbaar voor gasten die tijdens hun reis langskomen bij het TotalEnergies servicestation. Het is namelijk jouw taak om ze te voorzien van vers belegde broodjes, overheerlijke snacks en heerlijke koffie. Je ziet het dan ook als een leuke uitdaging om ze met een tevreden gevoel hun weg te laten vervolgen

Ook is het aan jou om ervoor te zorgen dat de keuken tot in de puntjes verzorgd is en houd je de voorraad van de keuken op peil. Indien nodig spring je bij achter de kassa. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s.

Bekijk de vacatures
Een dag als Bakerymedewerker
Opstarten
Een goede voorbereiding is het halve werk! Voor de start van je dienst bereid je je voor en kan je met collega’s bijpraten over de situatie op het servicestation. Zo weet je precies waar je aan toe bent als dienst start.
Gasten helpen
Vanuit jouw bakery voorzie je de gasten van vers belegde broodjes, overheerlijke snacks en warme dranken. Jij zorgt ervoor dat ze voldaan hun weg weer kunnen vervolgen. .
Waar je misschien niet gelijk aan denkt…
Naast gastvrijheid en het bereiden van verse broodjes zorg je er ook voor dat er volgens de HACCP-richtlijnen wordt gewerkt. Dit houdt in dat alles schoon moet zijn en de producten dagelijks op de houdbaarheidsdatum moeten worden gecontroleerd. Op onze servicestations werken we immers veilig, schoon, verantwoord en hygiënisch. Ook zal je op drukke momenten bijspringen achter de kassa. Dit alles doe je natuurlijk samen met je collega’s.
Je dienst zit er bijna op
In de afgelopen acht uur heb je lekker gewerkt. Je hebt gasten blij kunnen maken met jouw gastvrijheid en hen voorzien van degelijk advies. Daarbij ziet het servicestation er netjes uit en je hebt met plezier met je collega’s samengewerkt. Je hebt een voldaan gevoel en ziet alweer uit naar de volgende dienst!

Hulp nodig?

Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen. Neem dan contact met ons op.