Overzicht

Stationsmanager

Als stationsmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het TotalEnergies servicestation. Jij zorgt ervoor dat de veiligheid en plezierbeleving van onze gasten en collega’s gegarandeerd worden. Je geeft dagelijks sturing aan een divers team van collega’s en zorgt dat de commerciële doelen behaald worden.

Bekijk de vacatures
Een dag als Stationsmanager
Stationsmanager
Als stationsmanager heb jij de leiding over het TotalEnergies servicestation. Jij bent de drijvende kracht achter de commercie, het personeel en de gastbeleving op het servicestation. In deze dynamische functie heb je te maken met verschillende rollen.
Leidinggevende
Als leidinggevende ken je je mensen en weet je hoe ze te motiveren. Je bent toegankelijk, betrokken en een sparringpartner voor je collega’s. Op onze servicestations ben je als stationsmanager direct betrokken bij de praktijk: een handen-uit-de-mouwenmentaliteit is essentieel, want je staat niet alleen achter, maar ook naast je collega’s.
Administrateur
De administratie op een TotalEnergies servicestation is niet ingewikkeld, maar dient met aandacht te worden verzorgd. Zaken zoals voorraadbeheer, het opmaken van kassa, het verzorgen van kluisstortingen, het maken van roosters en het verwerken van de facturatie en correspondentie behoren tot je takenpakket.
Oplosser
Geen dag is hetzelfde op een TotalEnergies servicestation. In grote lijnen weet je wat er die dag gaat gebeuren, maar gezien de dynamiek van het servicestation doen verrassingen zich altijd voor. Het is daarom belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en je in stressvolle situaties het overzicht kan bewaren. Als duizendpoot weet je dan ook de rust te bewaren en collega’s sturing te geven in onverwachte situaties.

Hulp nodig?

Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen. Neem dan contact met ons op.