Overzicht

Verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker zal jouw dag nooit hetzelfde zijn, want jij bent uiteraard breed inzetbaar. Elke dag hetzelfde doen, is ook maar saai toch? Jij vult je dagen met het werken achter de kassa, werken in de Bakery, de shop of jij zorgt ervoor dat het buitenterrein schoon en opgeruimd is. Een duizendpoot is er niets bij. Jij kan het veel beter!

Bekijk de vacatures
Een dag als verkoopmedewerker
Opstarten
Je werkt natuurlijk niet van 9 tot 5 op een tankstation. Niet iedere dienst begint dus in de ochtend, maar welke dienst je ook werkt, je bent een kwartier voor aanvang aanwezig. Op die manier kun je rustig en goed voorbereid beginnen aan je dienst. Dat betekent o.a. dat je Total Energies werkkleding schoon en netjes is, dat je jouw veiligheidschoenen al aan hebt en dat je tijdig bent aangemeld. Klaar voor de start! Zo! Je bent er klaar voor. Je bent bijgepraat. Je kassa klopt. Je weet wat er moet gebeuren en je hebt zelfs je eerste drankje op. Laat die werkdag maar komen!
Gasten helpen
Natuurlijk is de kassa als verkoopmedewerker jouw uitvalsbasis. Je begroet iedere gast netjes en met een stralende lach. Je bent beleefd, ook als een gast dat even niet is. Je hebt aandacht voor ieders wensen en je staat paraat voor goed advies. Daar hoort natuurlijk ook bij dat je meedenkt met de gast. Wie wil er nu niet een drankje met korting bij dat lekkere broodje? Een reep op zak voor onderweg is nooit weg toch? Aan jou de schone taak om onze gasten vol enthousiasme te wijzen op de aanbiedingen van die dag. Wat het ook mag zijn, jij zorgt ervoor dat een gast volledig verzorgd en voorzien zijn reis kan vervolgen. Jij bent het visitekaartje en de reden dat gasten graag nog een keer terugkomen bij Total Energies.
Waar je misschien niet gelijk aan denkt…
Dat je als verkoopmedewerker gasten helpt is natuurlijk logisch. Er komt echter flink wat voorbij tijdens je dienst op het tankstation. Je bent de hele dag met van alles bezig om de gasten een optimale ervaring te bezorgen. De levering van die dag verwerken, de shop aanvullen, schoonmaken en zorgen dat de koffiemachine het blijft doen. Als je werkt op een van onze tankstations heb je een baan waar je energie van krijgt. Je bent de basis van een goedlopend station en daar komt best wat bij kijken. Je zal snel merken dat geen dag hetzelfde is als je werkt op een station van TotalEnergies.
Je dienst zit er bijna op
In de afgelopen 8 uur heb je lekker gewerkt. De gasten een goede ervaring gegeven, problemen opgelost, het station staat er top bij en ook nog eens gelachen met je collega’s. Het was gezellig en je hebt lekker gewerkt. Alleen nog even omkleden en dan kan de afsluitprocedure gestart worden. Ga je werken op een Total Energies station dat 24 uur per dag open is, bijvoorbeeld gelegen aan de snelweg, dan hoef je natuurlijk niet af te sluiten. In beide gevallen let je vanzelfsprekend op je eigen veiligheid en die van anderen als je het station verlaat. Soms is dat na een nachtsdienst en op een ander station is dat om 14.00 uur en heb je de rest van de dag nog voor je. Welke dienst je dan ook gewerkt hebt, je hebt bijgedragen aan fijne plek om te werken en een uitstekend station voor onze gasten.

Hulp nodig?

Total is veel meer dan alleen een brandstofproducent. We zijn één van de grootste bedrijven op het gebied van olie- en gasproductie.