Overzicht

Verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker ben je hét gezicht van het TotalEnergies servicestation. Jouw gastvrijheid is bij ons onmisbaar. Je bent pas tevreden wanneer de gasten met een glimlach de shop verlaten.

 

In deze functie heb je te maken met veel verantwoordelijkheden. Zo houd je je bezig met het afrekenen van de getankte brandstof, maar gasten kunnen ook bij jou terecht voor een heerlijke koffie, frisdranken of snacks. Verder behoort het netjes houden van de shop en het buitenterrein ook tot je werkzaamheden. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s.

Bekijk de vacatures
Een dag als verkoopmedewerker
Opstarten
Een goede voorbereiding is het halve werk! Voor de start van je dienst bereid je je voor en kan je met collega’s bijpraten over de situatie op het servicestation. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je dienst start.
Gasten helpen
Jouw gastvrijheid is onmisbaar op het TotalEnergies servicestation. Je begroet iedere gast met een glimlach. Je hebt aandacht voor de wensen van onze gasten en je bent altijd beschikbaar om hen te adviseren. Jij bent de reden dat de gasten een praatje komen maken en een lekkere bak koffie komen halen op het servicestation. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de gasten met een goed gevoel hun reis weer kunnen vervolgen.
Waar je misschien niet gelijk aan denkt…
Het belangrijkste van je werkzaamheden is voor onze gasten het aanspreekpunt te zijn! Nadat ze jou gesproken hebben vervolgen zij met een goed gevoel en met een lach op hun gezicht hun weg. Daar trainen we je dan ook vanaf dag één in. Dat is natuurlijk niet het enige. Bijkomende taken zijn: (licht) administratief werk, de levering van de dag verwerken, de shop aanvullen en het netjes houden van ons servicestation. Je zal al snel merken dat geen dag hetzelfde is op het TotalEnergies servicestation.
Je dienst zit er bijna op
In de afgelopen acht uur heb je lekker gewerkt. Je hebt gasten blij kunnen maken met jouw gastvrijheid. Daarbij ziet het servicestation er netjes uit en je hebt met plezier met je collega’s samengewerkt. Je hebt een voldaan gevoel en ziet alweer uit naar de volgende dienst!

Hulp nodig?

Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen. Neem dan contact met ons op.